Je reiswensen

Nieuws

Vatnajökull

21 april Afwijkende openingstijden en telefonische bereikbaarheid:

Op de volgende dagen is ons kantoor gesloten, wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op: donderdag 27 april vrijdag 28 april donderdag 25 mei  (Hemelvaart) vrijdag 26 mei maandag 5 juni (Pinksteren) maandag 25  en dinsdag 26 december (Kerstmis) maandag 1 januari 2018. Ons... Lees bericht »
Nissan Arctic Patrol

26 januari Autoprijzen 2017

Ons aangepaste assortiment auto's staat nu online. Bij onze reizen staan niet altijd alle prijzen berekend voor alle auto's, maar dit is wel mogelijk. Houd er wel rekening mee, dat wij in de winter eigenlijk alleen 4WD auto's verhuren. Dit is niet juridisch verplicht, maar de weersomstandigheden... Lees bericht »
Angélique Schalk

23 januari Winnaars bekend Fotowedstrijd

Onze nieuw brochure is inmiddels gedrukt en al in grote hoeveelheden verspreid. Na een drukke tijd met voorbereidingen voor de vakantiebeurs in Utrecht, willen we graag op de website de winnaars van de fotowedstrijd bekend maken. Het is ieder jaar weer ongelooflijk hoeveel mooie foto's er worden... Lees bericht »
_dsc4366

28 november Studiereis IJsland Yvonne & Idy

Dag 1, zaterdag 29 oktober. Vandaag was het zo ver, we hebben er lang naar uitgekeken en mochten vandaag eindelijk naar IJsland! De vlucht met WOWair verliep voorspoedig en 13:55 uur zetten wij voet op IJslandse bodem. Het weer viel in eerste instantie tegen en onze geplande noorderlichttour werd... Lees bericht »
WS_IJslandpromo_6

21 november Vakantiebeurzen 2016/2017

Wij inspireren je graag met onze kennis en persoonlijke reisverhalen. De vakantiebeurs is daarvoor een goede gelegenheid! Heb je interesse in een reis naar IJsland, Canada, Groenland, Faeröer of een van onze andere bestemmingen? Dan nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand!... Lees bericht »

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist
De perfecte combinatie van reizen, natuur en fotografie delen met andere. Dat is onze passie.

Lees verder voor onze reizen van fotoreisspecialist

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »