Nieuws Archives - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Nieuws

13 september ONZE BLOGS

Zelf reizen wij ook regelmatig naar 'onze' bestemmingen. Wanneer we met onze gezinnen reizen in de zomervakantie schrijven wij hierover in onze blogs. Tijdens de reis kun je met ons meeleven / meelezen. En na de reizen geeft het een oprechte kijk in de reizen die wij als IJSLANDSPECIALIST en... Lees bericht »

30 maart Gewijzigde openingstijden

De periode van gezellige feestdagen dit voorjaar breekt weer aan. Op de volgende dagen is ons kantoor gesloten, wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op: maandag 2 april donderdag 27 april donderdag 10 mei  (Hemelvaart) vrijdag 11 mei maandag 21 mei (Pinksteren) Ons... Lees bericht »

06 februari SPECIALE AANBIEDING VOOR CAMPERS

SPECIALE AANBIEDING   25% KORTING OP DE DAGHUUR IN DE MAAND JUNI 2018*      30% KORTING OP DE DAGHUUR IN DE MAAND SEPTEMBER 2018* * ophalen en inleveren in de betreffende maand! Wanneer je de onderstaande campers bij ons boekt voor de maand juni of september, krijg je daarop... Lees bericht »

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist
De perfecte combinatie van reizen, natuur en fotografie delen met andere. Dat is onze passie.

Lees verder voor onze reizen van fotoreisspecialist

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »