Reisverhalen Archives - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Reisverhalen

Gufufoss Seydisfjörður

10 september Studiereis IJsland 2018 Idy

24 augustus Capelle aan den IJssel - Selfoss, IJsland. Vandaag ben ik (Idy) naar IJsland vertrokken voor een intensieve kennismaking met IJsland. Deze reis ga ik niet alleen maken. Vandaag ben ik met een vriend (Bart) naar IJsland vertrokken. Met hem breng ik 7 dagen door. Samen gaan wij het... Lees bericht »

08 november Studiereis IJsland Idy & (oud-collega) Yvonne

Dag 1, zaterdag 29 oktober. Vandaag was het zo ver, we hebben er lang naar uitgekeken en mochten vandaag eindelijk naar IJsland! De vlucht met WOWair verliep voorspoedig en 13:55 uur zetten wij voet op IJslandse bodem. Het weer viel in eerste instantie tegen en onze noorderlicht tour werd... Lees bericht »

25 oktober Studiereis IJsland oud-collega Antonia

Reisbericht IJsland – Oktober 2016 (Antonia en Job Mangelmans) Dag 1 – Hete bronnen Als het vliegtuig op IJsland geland is, klinkt de lieftallige stem van een van de stewardessen door de luidsprekers. Zoals gewoonlijk heet de vliegtuigmaatschappij ons welkom in IJsland en hoopt dat wij nog... Lees bericht »

21 oktober Studiereis Faeröer Marieke

Faeröer - oktober 2016 Begin oktober heb ik kort mogen kennismaken met de Faeröer Eilanden en ben eigenlijk nog steeds aan het nagenieten. Wat een mooie bestemming en wat goed te combineren met een reis IJsland! Maar het verdient het zeker ook om als volledige vakantieweek benut te worden! Het... Lees bericht »

17 oktober Studiereis Groenland oud-collega Yvonne

Ik ben alweer een paar dagen terug maar ben nog steeds aan het nagenieten van mijn bijzondere reis naar Groenland! De vlucht van Reykjavik Domestic naar Nuuk verliep soepel en was toch best een beetje spannend in het donker. Een oranje gloeiende en laagstaande maan gaf een speciaal effect bij... Lees bericht »

Oudere berichten


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »