Boeken en kaarten van IJsland - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Boeken en kaarten van IJsland

Boeken en kaarten van IJsland

Als IJslandspecialist verkopen we een groot aantal boeken en kaarten van IJsland uit voorraad, waaronder onze eigen reisgids ‘IJsland’ uit de Dominicusreeks. Deze zeer informatieve reisgids is inmiddels een begrip bij fervente IJslandgangers en onmisbaar bij zowel de voorbereiding als onderweg. Je ontvangt deze reisgids gratis bij iedere reservering van € 1.500 of meer.

Boeken en kaarten van IJsland bestellen

Onderstaande DVD’s, boeken en kaarten kunnen op ons kantoor worden gekocht (even bellen voor een afspraak en of het desbetreffende boek of kaart voorradig is). Je kunt ook het bedrag plus een bijdrage in de porto- en administratiekosten overmaken op Rabobank 1518.30.215 (IBAN: NL68RABO0151830215) onder vermelding van de titel(s) en je volledige adres.

Porto- en administratiekosten

binnen Nederland tot 2 kg: € 6,95;
buiten Nederland tot 2 kg: € 11,95

De verzendkosten voor wandkaarten worden belast volgens de geldende tarieven, bovenstaande bijdragen zijn hiervoor niet toereikend.

De DVD, het boek en/of de kaart(en) worden dan na ontvangst van de betaling toegezonden.

Cadeautip: onderstaande DVD’s, boeken en kaarten zijn een leuk cadeau voor IJslandliefhebbers…

 

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »