Camperhuur IJsland 2018 - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • ;» Camperhuur IJsland 2018

Camperhuur IJsland 2018

Vanaf nu zijn de camper prijzen voor het aankomende seizoen (2017-2018) beschikbaar.
Er zijn dit jaar enkele nieuwe 4×4 campers toegevoegd aan het aanbod, waaronder de CI-E Economy, CI-H Highland Ranger en HS Toyota Hilux.

Meer informatie over camperhuur en alle extra’s vind je HIER.
Klik HIER voor alle gedetailleerde informatie per camper.

– SPECIALE AANBIEDING –

Voor de Motor Homes (CI2, CI4, CI6) en enkele 4WD types (CI-H, CI-E, CI-P en CI-L) geldt er een speciale aanbieding. Wanneer je voor 31/01/2018 boekt en betaalt krijg je 5% korting op de huurprijs. Deze korting geldt niet voor de (noodzakelijke) extra’s zoals de verplichte campingkit.

Voor advies of een offerte kun je telefonisch contact opnemen (010-7144453) of een mailtje sturen info@ijslandspecialist.nl.

 


Dit bericht is donderdag 26 oktober 2017 op 10:51 geplaatst en getagd met:, Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland Transavia naar IJsland! Komende zomer vliegt budgetluchtvaartmaatschappij(vanaf 5 juli), 3 keer in de week op de maandagen, woensdagen en vrijdagen
WOW air nieuws

WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air nieuws De IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air staakt per direct zijn activiteiten, schrijft WOW Air in een korte verklaring op hun website. WOW Air voerde

ONZE BLOGS

Zelf reizen wij ook regelmatig naar 'onze' bestemmingen. Wanneer we met onze gezinnen reizen in de zomervakantie schrijven wij hierover in onze blogs. Tijdens de reis kun je

Bekijk nieuwsoverzicht »


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »