Baldur Ferry - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Excursie
  • ;» Baldur Ferry

« Terug naar het overzicht

2-3 uur
Prijs vanaf € 150,-

Baldur Ferry

Verkort je route in het westen van IJsland met de Baldur Ferry

Baldur Ferry

De Baldur Ferry vaart bijna dagelijks van Brjánslækur in de Westfjorden naar Stykkisholmur op Snaefellsnes schiereiland en weer terug. De mogelijkheid bestaat om een tussenstop van een paar uur (of langer) te maken op het eilandje Flatey. De meeste huizen op Flatey zijn gebouwd in de 19e eeuw. Als je rondwandelt over het eiland voelt het soms net alsof je terug in de tijd bent gegaan. Je mag niet met de auto het eiland op, maar je kunt er wel voor kiezen de auto op de veerboot te laten staan, terwijl jij zelf nog een paar uur op het eiland vertoeft. Je neemt dan de volgende ferry in de richting van je bestemming, waarna je auto daar al bij de haven op je staat te wachten.

Deze veerboot verkort de route aanzienlijk tussen het zuiden en het midden-westen van IJsland en de regio Westfjorden. Let op, je moet de ferry van te voren reserveren en in de winter is de veerboot niet altijd bereikbaar.
Een overtocht enkele reis voor twee volwassenen + één normale auto kost ongeveer € 150.

Specificaties

  • Gehele jaar
  • dagelijks
  • 2-3 uur
  • auto's en inzittenden

Deel deze pagina:

Lokatie op de kaart

[kaart marker="94"]

Soort excursie

Regio`s


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »