Groenland reizen specialist vakantie hondensledetochten noorderlicht
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Groenlandspecialist

Groenlandspecialist

Groenlandspecialist

Welkom bij Groenlandspecialist, hét reisbureau voor iedereen die op vakantie wil naar Groenland!
Wij zijn een kleine in Groenland reizen gespecialiseerde reisorganisatie, Groenland liefhebbers, hét reisbureau voor iedereen die op eigen houtje, met een eigen groep of georganiseerde groepsreis op vakantie wil naar Groenland! We kennen dit fascinerende eiland als onze eigen broekzak en kunnen je dus écht overal mee helpen, zoals eerlijk en deskundig advies, groepsreizen, excursies, een reis op maat, vluchten, accommodatie, incentives, noorderlichtreizen en nog veel meer.

Waarom boeken bij Groenlandspecialist

Vaak is het doel in een keer zo veel mogelijk te zien. Groenland is groot. Voor veel reizigers kunnen de grote afstanden een deel van het vakantieplezier bederven. Je komt met veel indrukken thuis en bent eigenlijk weer aan vakantie toe. Ons uitgangspunt is: reizen in een rustig tempo en zoveel mogelijk van je omgeving ontdekken. Die zorg en aandacht geven wij je! We vinden het leuk om onze ervaring met je te delen, dat is ons werk, dat is onze passie!

Bij je boeking bij Groenlandspecialist krijg je:

Een reisgids, brochures en veel informatie specifiek op je reis afgestemd. Kom eens langs op ons gezellige kantoor in de buurt van Rotterdam. Bel (010-7144450) of mail (info@groenlandspecialist) ons voor het maken van een afspraak en wij helpen je graag verder met een passend advies voor je op maat reis naar Groenland.Groenlandspecialst_logo2015_RGB_300dpi_230415

Tot ziens, Manuel en Robbert

Individuele reizen op Groenland Groepsreizen op Groenland


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »