Groepsreizen Groenland - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Groepsreizen Groenland

Groepsreizen Groenland

Groepsreizen

Heb je liever dat je reis van A tot Z is geregeld en sluit je je graag aan bij een reisgezelschap bestaande uit verschillende nationaliteiten? Dan zijn onze groepsreizen op Groenland echt iets voor jou! Onze groepsreizen naar Groenland zijn bijzondere en authentieke reiservaringen en een aaneenschakeling van leuke en boeiende meerdaagse excursies die veelal door lokale bevolking worden begeleid en uitgevoerd. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

Wat is inbegrepen? 
De prijzen van onze groepsreizen naar Groenland zijn inclusief overnachtingen, transfers en gids. Afwisselend zijn maaltijden en excursies ook inbegrepen, dit verschilt per reis. De vlucht via Kopenhagen of Reykjavík zijn soms inbegrepen in de prijs. Kijk per reis dan ook even goed na of dit het geval is. Natuurlijk kunnen wij de vlucht voor je reserveren als deze niet inclusief is, vaak zelfs voor een beter tarief dan dat je zelf op internet hebt gevonden. Indien gewenst kunnen we de reis (individueel) voor je verlengen. Bij elke reis naar Groenland hoort een informatiepakket.

Accommodatie
Tijdens je gegidste groepsreis op Groenland zijn alle accommodaties geregeld. Hier hoef je dus niet meer naar om te kijken. De verschillende soorten accommodatie worden per reis vermeld. Zo zijn er reizen waarbij je in hutten verblijft, maar ook tenten of op een zeilboot. Er is voor ieder wat wils!

Vertrekdata
De beste periode om naar Groenland te reizen is maart tot en met september. Er zijn vaste vertrekdata voor de groepsreizen. Die vind je bij iedere beschrijving van de reis. Er staat bij de data duidelijk vermeld of deze vertrekdata gegarandeerd zijn.

Reizen naar en op Groenland is bijzonder, maar kan ook ernstige hinder ondervinden van het wisselvallige en soms extreme weer. Hou er daarom rekening mee dat de kans bestaat dat je reis wellicht niet verloopt zoals je dat van te voren hebt besproken met ons. Wij raden je aan om tegelijk met je boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »