IJSLANDSPECIALIST - CANADAREIZEN - CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • IJsland » 
  • IJSLANDSPECIALIST – CANADAREIZEN – CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN

IJSLANDSPECIALIST – CANADAREIZEN – CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN

WIE WIJ ZIJN

Al ruim 20 jaar ontdekken wij de wereld op onze eigen manier. In het bijzonder de landen IJsland en Canada. We doen dit onder de namen IJslandspecialist en Canadareizen. Maar onze reislust brengt ons steeds verder en de bestemmingen breiden zich uit. Daarom hebben we – naast de bestaande namen – nog een merk gelanceerd. Hier brengen wij alle andere bestemmingen samen: Creating Stories.

CREATING STORIES™

De passie die jij en wij met elkaar delen komt samen in de manier waarop wij onze reizen organiseren. Samen de wereld ontdekken met onze eigen ogen, waarnemen met onze eigen zintuigen. Niet alleen de standaardreis, maar boven alles van de gebaande paden af. Elke reis die wij aanbieden reflecteert wie we zijn, de bestemming waarvan we echt houden en de relaties die we daar opbouwen. Bij ons sta jij als mens centraal: de mens die nieuwsgierig is, de mens die wij bij naam kennen en die we persoonlijk helpen bij het samenstellen van hun unieke verhaal.

WE ARE CREATING STORIES

 

IJSLANDIJSLANDSPECIALIST.NL
CANADACANADAREIZEN.EU
CREATINGSTORIES – ALASKA
CREATINGSTORIES – GROENLAND
CREATINGSTORIES – DE FAERÖER
CREATINGSTORIES – SPITSBERGEN
CREATINGSTORIES – VERENIGDE STATEN
CREATINGSTORIES PATAGONIË
CREATINGSTORIES – AUSTRALIË

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »