Kaart van IJsland creëer je eigen reisroute en afstand van dag tot dag
Je reiswensen

Kaart van IJsland

Afstanden op IJsland

Na het aanklikken van twee achtereenvolgende (gele of witte) punten op de onderstaande kaart krijg je de afstand tussen deze punten en een mogelijke route (geschikt voor 2WD). Indien je kiest voor een vast beginpunt, zie je bij het kiezen van een plaats (gele stippen) of een kruispunt (witte stippen) de weg en de afstand vanaf de eerst gekozen plaats. Bij een variabel beginpunt zie je steeds de weg en afstand vanaf de vorige gekozen plaats. In dit geval zie je naast de kaart een opsomming van de afzonderlijke routestukken, inclusief de totaalafstand van alle gekozen trajecten. Heb je vragen over de afstanden op IJsland of over het maken van een passende route, neem gerust contact met ons op. We helpen graag!

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »