Even voorstellen... - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Even voorstellen…

Welkom bij IJslandspecialist, al ruim 20 jaar hét toonaangevende reisbureau voor iedereen die op vakantie wil naar IJsland!

Wij zijn een kleine reisorganisatie die gespecialiseerd is in IJsland en als echte IJslandliefhebbers kunnen wij je als geen ander adviseren over dit fascinerende land met zijn unieke, ongerepte natuur en bijzondere vulkanische verschijnselen.

Waarom boeken bij IJslandspecialist?

Wij verzorgen individuele autorondreizen, groepsreizen, paardrijdvakanties, wandelreizen, rondreizen met Super Jeeps, noorderlichtreizen, excursies en nog veel meer. Ons uitgangspunt is: reizen in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken. Of je nu in de zomer of in de winter naar IJsland gaat: wij kunnen je precies vertellen welke plekken je echt niet mag overslaan.

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata!

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route door IJsland samengesteld, wij weten als geen ander jouw IJslandreis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise!

Wij hebben allemaal zeer veel ervaring met reizen op IJsland en zijn daarom ook gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat. Ook voor het vervoer naar en op IJsland ben je bij ons aan het juiste adres. Zo boeken wij graag jouw vlucht, vrachtboot- of veerbootovertocht naar IJsland en kun je ook voor autohuur, camperhuur en binnenlandse vluchten bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan boeken over IJsland, de beste landkaarten en andere leuke artikelen. Kortom: wij helpen je graag met alle aspecten van jouw droomreis naar IJsland!

Als je je reis boekt bij IJslandspecialist krijg je een uitgebreid informatiepakket met daarin onder andere de Dominicus-reisgids ‘IJsland’ (bij boekingen vanaf € 1.500), een gedetailleerde routebeschrijving met veel tips voor onderweg plus nog veel meer handige informatie en brochures die specifiek op jouw reis afgestemd zijn.

Wanneer je nog vragen hebt of nog niet precies weet wat je wilt, kun je bellen met 010-7144453 of mailen naar info@ijslandspecialist.nl. Tevens kun je een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor (alleen op werkdagen). Klik hier voor meer informatie over een adviesgesprek en voor advies op maat.

 

Robbert (rechts)

Eigenaar/Directeur van:
CREATING STORIES  (hier vind je de reizen van al onze bestemmingen)
IJSLANDSPECIALIST (hier vind je de reizen én onze gedetailleerde kennis over IJsland)
CANADAREIZEN (hier vind je de reizen én onze gedetailleerde kennis over Canada)
AMERICAN VACATION (hier vind je de reizen en citytrips naar de Verengide Staten)

Specialisme: alle bestemmingen

Ik begin mijn voorstelrondje eigenlijk altijd met iets als ‘IJsland heeft mijn hart gestolen, vanaf het moment dat ik er voor het eerst kwam is het eigenlijk mijn tweede thuis, val altijd van de ene in de andere verbazing, wat een natuurpracht etc’. Dat zal trouwens altijd zo blijven, ondanks dat ik intussen gek ben van onze andere extreem mooie natuurbestemmingen. Als het gaat om nieuwe bestemmingen wil ik er alles van weten, lees ik er boeken over en kijk naar docu’s en films, ga ik er naartoe om te proeven en voelen hoe het is. Zelf op ontdekkingsreis gaan en terugkomen met een rugzak vol nieuwe ideeën, het is de mooiste baan van de wereld. Patagonië, Alaska, Oost-Canada, overal waar ik kom zoek ik plekken waar je nog alleen kunt zijn en dat lukt best aardig. Voor dit jaar staat weer een verre reis op de planning met Barbara en alle 4 de kinderen (ja, als je maar ver gaat, gaan ze graag allemaal nog mee!) en in het najaar maak ik nog een paar kortere trips.

Als ik dan weer op kantoor ben, help ik mensen graag naar deze plekken, de plekken waar ik graag kom. Ook ben ik dan druk bezig reizen samen te stellen en hard te werken aan het bedrijf.

En wat doe je dan als je niet op kantoor of op reis bent? Dan sta ik boterhammen te smeren voor mijn kinderen, probeer ik een golfbal rechtdoor te slaan, rijd ik in mijn 1975 Chevrolet Camaro of doen Manuel en ik een poging een afspraak te maken om weer eens samen van het strand af te zeevissen of om onze tweemans boyband ‘Los Gorditos’ nieuw leven in te blazen.

Hier kun je meer lezen over mijn reizen:

Reisblog IJsland 2014
Reisblog Canada 2016
Reisblog IJsland 2017
Reisblog Oost-Canada en de oostkust van de Verenigde Staten van Amerika 2018

 

Manuel

Eigenaar/Directeur van:
CREATING STORIES  (hier vind je de reizen van al onze bestemmingen)
IJSLANDSPECIALIST (hier vind je onze gedetailleerde kennis over IJsland)
CANADAREIZEN (hier vind je onze gedetailleerde kennis over Canada)
AMERICAN VACATION (hier vind je de reizen en citytrips naar de Verengide Staten)

Specialisme: alle bestemmingen

Samen met Robbert ben ik al weer ruim 25 jaar geleden begonnen in de reisbranche en nog steeds verveelt het geen dag. Ons team is in de afgelopen jaren erg gegroeid tot een team met stuk voor stuk leuke reis-enthousiastelingen met veel kennis van de bestemmingen die we verkopen.
Binnen ons bedrijf ben ik bezig met o.a. de productontwikkeling. Reizen samenstellen waarbij thema’s als avontuur, veilig reizen, natuur en bijzondere plekken centraal staan en voor eenieder toegankelijk moeten zijn. Van families tot individuen en van jong tot oud.

Mijn favoriete plek? Dat is niet zozeer één bestemming, maar meer de verscheidenheid en de veelzijdigheid van een natuurbestemming. In ieder land kom ik wel iets tegen waardoor ik er een volgende keer weer naar toe terug wil. Door langer in te zoomen op een gebied creëer ik een gevoel van thuiskomen, je beleeft de reis dan als een local. Canada, IJsland, Groenland en de Faeröer zijn bijzondere plekken op de wereld die mij een gevoel van thuiskomen geven. Bestemmingen waar ik alleen, met collega’s of met mijn gezin meteen mijn koffers voor wil pakken en naartoe zou willen gaan. Wat is onze wereld toch adembenemend mooi!

Tijdens beurzen wordt me vaak gevraagd waarom klanten voor onze organisatie zouden moeten kiezen. En eigenlijk is het antwoord vrij eenvoudig; we kennen de landen als onze eigen broekzak. Wil je dat ook ervaren? We maken graag een afspraak bij ons op kantoor om je te helpen met de voorbereidingen voor het samenstellen van je reis.

Hier kun je meer lezen over mijn reizen:
Reisblog Canada 2016
Reisblog New York 2016
Reisblog westkust Verenigde Staten van Amerika 2018

barbaraBarbara

Specialisme: IJsland, Canada, Faeröer

Ik hou me bij IJslandspecialist bezig met de marketing en de Duitstalige markt (www.islandspezialisten.de). Inmiddels draait mijn leven voor een groot gedeelte om IJsland. Na een studie aan de Hogere Hotelschool in Scheveningen en omzwervingen in verschillende bedrijfstakken heb ik vijf jaar geleden de stap genomen om bij mijn man Robbert te gaan werken. En wat een heerlijke keuze was dat!

IJsland was voor mij toen nog helemaal nieuw, maar al direct bij het eerste bezoek voelde het als ‘thuis’. Veel bezoeken verder kan ik nu uit ervaring zeggen dat IJsland mij nooit verveelt, in geen enkel seizoen! Mijn hart en hersenen openen zich, ik krijg nieuwe ideeën en voel me vrij. Hetzelfde gebeurt bij onze vier kinderen en in het bijzonder bij Julius. Tijdens ons bezoek in de herfstvakantie van 2013 was hij bij aankomst gewoon emotioneel van blijdschap over het weerzien met ‘zijn’ IJsland. Zodra mogelijk moesten we bij een met mos begroeid lavaveld stoppen, zodat hij IJsland echt kon voelen. Een mooi moment!

En dat is ook voor mij IJsland, het gaat diep zitten. De prachtige natuur, de bijzondere mensen, de mooie muziek, de verwarmde buitenzwembaden, wij willen er steeds weer naar terug! Deze zomer vertrekken we met z’n zessen weer voor vier weken naar IJsland en we zullen ditmaal vooral naar het noorden en oosten gaan. Onze 40 jaar oude Chevrolet Suburban zal met de vrachtboot door rederij Samskip vervoerd worden. Net zoals in 2012 zullen we weer een blog van de reis bijhouden, die via onze website te bereiken zal zijn. We hebben er al enorm veel zin in!

Tijdens onze gezinsreizen schrijf ik altijd een reisblog. Veel plezier met lezen en kijken!:

Reisblog IJsland 2014
Reisblog Canada 2016
Reisblog IJsland 2017
Reisblog Oost-Canada en de oostkust van de Verenigde Staten van Amerika 2018

DSC_3363

Linda 

Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij Creating Stories. Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding en de administratie. Het is heerlijk om in een groeiend bedrijf te werken en het voorrecht te hebben om elk jaar een van onze prachtige bestemmingen aan te doen!

IJsland is wel mijn favoriet en heeft ook op mijn kinderen een magnetische werking. Onze wens om naar het noorden van IJsland te gaan, gaat hopelijk volgend jaar in vervulling. Als je naar het noorden gaat mag je de walvisexcursie bij Dalvík niet overslaan. Per boot verken je het fjord op zoek naar walvissen. Uiteraard maken Mývatn en alle (soms verborgen) schatten er omheen een onuitwisbare indruk. Dichter bij de vulkanische krachten in de aarde kun je niet komen tijdens een wandeling op en rond de Leirhnjúkur. Sla deze ook echt niet over als je in het noorden bent.

In mei 2017 maakten wij met ons gezin een camperreis door British Columbia in het westen van Canada. Wat een geweldige roadtrip hebben wij gemaakt door de oneindige bossen, per ferry over de diepblauwe wateren en door gezellige steden; van indrukwekkend Vancouver tot gemoedelijk Victoria. En niet te vergeten wildlife spotten, dobberen in een natuurlijk warm badje en kampvuurtjes stoken. Dit alles maakt het voor mij een perfecte familiereis.

Meer ervaringen van onze reis door Canada vind je hier.

Al met al genoeg redenen voor mij en wellicht ook voor jou om een van onze bestemmingen te gaan ontdekken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMarieke

Specialisme: IJsland en De Faeröer

Sinds 1 juni 2014 ben ik werkzaam bij IJslandspecialist. Vele jaren ben ik werkzaam geweest op een reisbureau en ik heb gelukkig al veel mogen reizen over de aardbol. Als liefhebber van natuurbestemmingen is IJsland natuurlijk één van de favorieten!

Inmiddels heb ik de kans gekregen om twee keer dit mooie land te bezoeken. Eerst in november 2014 met een Noorderlichtgroepsreis naar Noord-IJsland, echt een zeer bijzondere ervaring. Maar liefst drie keer het Noorderlicht gespot, wat een geluksvogels waren wij! Maar buiten dit is het noorden ook zeker de moeite waard om in de winter te bezoeken, met zeer specifieke kenmerken rondom het meer bij Mývatn, zoals het vulkanische deel, lavavelden en hete bronnen. Ook vond ik de eerste kennismaking met de noordkust met karakteristieke kleine vissersdorpjes en opvallend veel musea echt zeer de moeite waard.

In juni 2015 mochten wij met alle zes dames van kantoor naar IJsland afreizen voor een rondtrip van 10 dagen, nu met een huurauto en Barbara als topchauffeur! Wel grappig om te ervaren dat het weer in IJsland toch wel heel grillig is. In november lag er nauwelijks sneeuw en hebben wij dus niet het ‘echte’ winterwonderland kunnen ervaren (hoewel het aanschouwen van het Noorderlicht dit natuurlijk helemaal heeft gecompenseerd), terwijl er in juni op een aantal plekken juist verse sneeuw was gevallen, waardoor wij soms het gevoel hadden dat we in de winter op reis waren. Maar wat hebben we veel moois gezien. Natuurlijk alle bezienswaardigheden zoals de Golden Circle en vele watervallen en gletsjers, maar de echte hoogtepunten waren voor mij toch wel alle fauna die we gespot hebben: rendieren, zeehondjes, heel veel IJslandse paarden en schapen, papegaaiduikers en bultruggen! Om nooit meer te vergeten!

Lees HIER over mijn reis naar De Faeröer.

Idytest

Specialisme: IJsland en Spitsbergen

Vanaf 1 maart 2016 heb ik me mogen aansluiten bij de ervaren IJslandspecialisten. Na het afronden van mijn studie Marketing en Communicatie binnen Toerisme en Recreatie was ik erg enthousiast toen ik te horen kreeg dat het team me er graag bij wilde hebben. Voor mij een grote stap met het verhuizen naar de andere kant van Nederland, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad en ik voel me al snel thuis op kantoor. Mijn collega’s hadden mij al snel aangestoken met het IJsland-virus. Des te meer keek ik uit naar het zelf ervaren van al het moois dat IJsland te bieden heeft.
Oktober 2016 heb ik samen met Yvonne de ‘zeer complete noorderlicht groepsreis’ gedaan. De ultieme hoogtepunten van de reis waren voor mij vooral al die enorme watervallen, de spuitende Strokkur, het met ijsblokken bezaaide strand bij het Jökulsárlón en natuurlijk het zien van het Noorderlicht bij Kirkjubaejarklaustur!
Lees HIER mijn reisverhaal van de Noorderlichtgroepsreis die ik samen met Yvonne maakte.

Daarna ben ik begin 2018 voor een beurs naar IJsland geweest. Fijn om inspiratie op te doen, partners te spreken en nieuwe informatie in te winnen.

Eind augustus – begin september 2018 heb ik een droomreis mogen maken. Allereerst een aantal dagen met een goede vriend langs het zuiden, oosten, binnenland en noorden gereisd. Daarna met collega Marieke verder naar het noordwesten en westen van IJsland. Tot slot alle collega’s opgehaald en nog 4 fantastische dagen mogen ervaren waarvan deels ook weer in het binnenland. Wat me het meest bijblijft is onder andere het binnenland waaronder Askja en Landmannalaugar maar vooral ook de ritten er naar toe, de fantastische walvissafari met een ribboot, gletsjerwandeling, inside the vulcano en het noorderlicht ervaren samen met mijn collega’s.
Lees HIER mijn uitgebreide reisverhaal van de studiereis 2018.

Jolanda

Specialisme: IJsland

Per 1 december 2018 ben ik gestart bij IJslandspecialist. Drie jaar geleden heb ik na 20 jaar werkzaam te zijn geweest op een reisbureau de overstap gemaakt naar een andere bedrijfstak. Tot mijn oog viel op de vacature bij IJslandspecialist en ik merkte dat ik de reiswereld toch wel erg mis. Voornamelijk het adviseren van klanten over prachtige bestemmingen waaronder IJsland. Ik heb al veel van de wereld mogen zien, maar als liefhebber van bestemmingen met veelzijdige natuur, bergen en dieren in het wild spotten is IJsland een droombestemming waar ik met heel veel plezier aan terugdenk. De mooie watervallen, vlaktes, fjorden en walvissen. Mijn bezoek aan Ingólfshöfði om zeevogels waaronder ook de grappige en klunzige papegaaiduikers te spotten was dan ook een bijzondere ervaring.

 

Lisanne

Specialisme: IJsland

Sinds 1 april 2019 ben ik werkzaam bij Creating Stories | IJslandspecialist. Vorig jaar heb ik de opleiding Hotel- en Eventmanagement afgerond. Na een jaar in een hotel gewerkt te hebben, heb ik gesolliciteerd op een functie bij Creating Stories.

Na een aantal vakanties naar Scandinavische landen, heb ik in 2013 samen met mijn ouders en zus een reis naar IJsland gemaakt. Twee weken lang hebben wij rondgetrokken met een camper, heel IJsland rond. Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit één van mijn mooiste vakanties was. Vooral de indrukwekkende natuur is iets wat mij nog altijd is bijgebleven.

In 2017 hebben wij met het gezin een rondreis gemaakt door West-Canada en Vancouver Island. Ook dit is een bestemming waar ik graag nog een keertje zou willen terugkeren.

Linda

Vanaf april 2019 ben ik werkzaam bij Creating Stories als administratief medewerkster. Ik ben erg blij dat ik nu deel mag uitmaken van dit warme en leuke team. Een mooie kans bij een leuk en groeiend bedrijf.

Al ben ik nog niet naar een van onze bestemmingen geweest, zal dit zeker in de toekomst snel gebeuren na alle enthousiaste verhalen van mijn collega’s. Wanneer dit het geval is vertel ik je snel meer!

paulPaul

Onze systeembeheerder én IJslandspecialist!

IJsland… wie wil er niet heen? Ik steven al af op mijn twintigste bezoek aan dit prachtige eiland en er is geen moment dat ik denk: hierna niet meer… Altijd weer dat gevoel van thuiskomen, je welkom geheten voelen door de natuur, hoe onbarmhartig deze ook soms kan zijn. Elke keer bezoek ik wel wat nieuws, maar ik ga ook altijd wel langs bekende plekken. Dat is voor mij de kracht van de herbeleving. Dezelfde dingen zien, maar met ander licht, met ander weer, in een ander seizoen. En steeds weer maak ik grote aantallen foto’s in de hoop om beelden mee naar huis te nemen, maar vaak gaat het meeste mee tussen de oren… niet alles is kennelijk op foto’s vast te leggen.

Deze keer ga ik weer in september en zijn het de herfstkleuren die altijd weer indruk maken, maar als ‘watervalverslaafde’ kom ik in elk seizoen wel aan mijn trekken. Zo staat deze keer de Dynjandi in de Westfjorden weer op de planning, weliswaar voor mij een aardige klim naar boven, maar meer dan de moeite waard! Ook wil ik de Ófærufoss in het Eldgjá gebied zien te bereiken, die ik voor het laatst in 1997 bezocht.

Maar IJsland biedt veel meer dan watervallen; de veelzijdigheid van dit land is een hoogtepunt op zich. De steeds weer wisselende beelden tijdens een wandeling of autorit blijven ongekend boeiend. En eind september is er ook weer veel kans op het Noorderlicht, dat elke keer weer een diepe indruk achterlaat. Dat zijn prachtige dingen om met anderen te delen…

Elvira

Specialisme: Amerika, Canada en Cruises

Reizen is mijn passie. Inmiddels heb ik meer dan 20 reizen gemaakt in Amerika en in 2012 ben ik er zelfs getrouwd.

Sinds 1 mei 2008 ben ik werkzaam bij American Vacation en sinds 29 november 2018 zijn wij overgenomen door Creating Stories / IJslandspecialist. Een mooie nieuwe kans bij een groeiend bedrijf en hierdoor bieden we nu zelfs de mogelijkheid om je reis naar Amerika of Canada te combineren met een stop-over op IJsland.

Mijn specialismes zijn de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Cruises. Bijzonder gek ben ik op de Verenigde Staten. De veelzijdigheid van dit prachtige land, de ongerepte natuur, mooie stranden maar ook de steden gaan nooit vervelen. Hoe mooi is het om de zonsopgang of ondergang mee te mogen maken in de Grand Canyon of een van de andere Nationale Parken. De vele mogelijkheden van activiteiten zoals het raften op de Colorado River,  paardrijden in Bryce Canyon NP of een leuke fiets tour in San Francisco of Los Angeles maken jouw reis compleet. Ook de Rocky Mountains hebben een onvergetelijke indruk op mijn achtergelaten. Wie heeft er niet gehoord van Yellowstone National Park, maar er echt zelf rondlopen kan ik iedereen aanraden. Wat een bijzondere natuur! Wil je hier wat meer over weten, bekijk dan onze rondreis Rocky Mountains. Zoveel mooie plekken en zoveel keuze, ook ik heb weer mooie plannen voor het komende jaar en natuurlijk help ik je graag om ook jouw droomreis samen te stellen.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak bij ons op kantoor, de koffie staat klaar!

Kijk voor meer informatie op www.americanvacation.nl

Tamara

Specialisme: Amerika, Canada en Cruises

In september 2011 ben ik begonnen met werken bij American Vacation. Na een aantal weken was ik al besmet met het `Amerikavirus´, ik kon niet wachten om mijn eerste reis naar Amerika te gaan maken. Gelukkig duurde dat niet lang en mocht ik een reis maken naar Texas, als er één staat is die op en top Amerika is, dan is het de staat Texas wel. Wauw, wat heb ik mijn ogen uitgekeken. Één van mijn favoriete steden in Texas is Fort Worth en met name de Stockyards. Dit is de oude veemarkt en veeoverslag in Texas. Wil je hier meer over lezen, kijk dan bij de rondreis Texas. In de Stockyards kun je wel een dag verblijven, zo gaan er 2x per dag Longhorns over de hoofdstraat onder begeleiding van echte cowboys en cowgirls, er is het hele jaar door een rodeo te zien en in de avond mag een bezoek aan Billy Bob’s Texas Honky Tonk zeker niet ontbreken. Voor een echt Amerikaans avondje uit zijn de Stockyards dus zeker een aanrader!

Ik heb in de jaren bij American Vacation al heel wat reizen mogen maken, maar de rondreis Westkust USA blijft toch favoriet. De Westkust van Amerika is zo veelzijdig dat tijdens een rondreis geen enkele dag hetzelfde is. De ene dag zit je in het gezellige San Francisco, en de andere dag sta je in de prachtige groene natuur van Yosemite NP. Een week later sta je op een uitzichtpunt in de Grand Canyon, terwijl je een aantal dagen daarna in de woestijn bent en de massale hotels in Las Vegas bekijkt.

Na 6 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij American Vacation ben ik weggegaan. Inmiddels ben ik moeder van een prachtig dochter. Amerika bleef toch kriebelen en na de overname van American Vacation door Creating Stories – IJslandspecialist ben ik na anderhalf jaar weer terug om mijn passie weer door te zetten.

Ik sta weer voor jullie klaar om een prachtige reizen naar Noord Amerika te plannen en te regelen.

Mariëlla

Specialisme: Canada en Amerika

Sinds 1 mei 2019 werk ik bij Creating Stories | Canadareizen. Hiervoor heb ik 16 jaar op een reisbureau gewerkt, maar toen deze uitdaging op mijn pad kwam, heb ik meteen ja gezegd.

Hoewel ik pas laat ben gaan reizen, ik was 24 jaar toen ik voor het eerst in een vliegtuig stapte, heb ik gelijk een fantastische eerste reis gehad. Alleen een vlucht naar Noord-Griekenland geboekt, een huurauto erbij en een hotelletje geregeld via de eigenaar van het plaatselijke Grieks restaurant.

Die manier van reizen is gebleven en inmiddels heb ik al heel wat prachtige landen mogen bezoeken en bewonderen. Wat altijd wel centraal staat in mijn reizen is dat er een prachtige natuur is en dat zijn nogal wat plaatsen op wereldbol. Daarin mogen Canada, Amerika en IJsland natuurlijk niet ontbreken.
Of het nu het noorderlicht en watervallen in IJsland was of de coyotes en nationale parken in Amerika of de orka’s, bultruggen, beren en Rocky Mountains in Canada, na elke reis heb ik een prachtig verhaal.

Ik zie ernaar uit dat ik voor jou ook een mooie reis mag verzorgen en je ook thuiskomt met mooie verhalen en onvergetelijke herinneringen!

Julianne

Specialisme: Patagonië

Na een reis van 6 maanden door Argentinië en Chili meteen binnenrollen in een bedrijf die avontuurlijke reizen organiseert naar o.a. het continent waar ik inmiddels verliefd op geworden ben, kon geen toeval zijn!

Het reizen heb ik van huis uit al vroeg meegekregen; elk jaar kamperen, skiën of een stedentrip maar ook een verre reis Amerika met het gezin. Later ben ik zelf eropuit gegaan, van Europa, Azië en Midden-Amerika.. naar de laatste 2 jaar vooral Zuid-Amerika waar ik ook mijn liefde gevonden heb. Ik hou van avontuur, de ideale reis voor mij is gewaagd en fascinerend. Van een 3700 meter hoge vulkaan beklimmen op sneakers, hiken naar de mooiste onbekende plekjes en watervallen, tot een autorondreis waar je je ogen uitkijkt.

Ik ben begonnen bij Creating Stories om voornamelijk te ondersteunen bij de marketing. Tijdens mijn studie International Tourism Management heb ik veel marketing theorie gehad en een ‘’back office’’ stage gedaan in Argentinië.

Ik heb ontzettend veel zin om hier alles in de praktijk toe te passen en veel meer te gaan leren! Uiteindelijk hoop ik me vooral op Patagonië te kunnen gaan richten in het bedrijf.

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »