Fotowedstrijd 2018/2019 - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Fotowedstrijd 2018/2019

In onze brochure en op de website vind je meerdere foto’s van onze reizigers. Ieder jaar vragen wij om mooie foto’s in te sturen. De 10 mooiste, leukste en best passende foto’s krijgen speciale aandacht op de website en onze facebookpagina. De fotografen van de winnende foto’s krijgen een presentje toegestuurd.

Indien je een reis via ons hebt ondernomen, kun jij ook meedoen! Dit geldt niet alleen voor onze Canadareizen maar ook voor onze andere bestemmingen (via Canadareizen en Creating Stories).
Stuur je twee favoriete foto’s naar creatingstories.ts@gmail.com met daarbij de locatie en maand waarin de foto is gemaakt. Het mag van alles zijn, landschappen, details, typische kenmerken van de bestemming of een foto van jezelf. We laten ons graag door je verrassen!

Wij kijken ernaar uit om jullie foto’s te zien! De inzending voor de fotowedstrijd 2018/2019 sluit op 31 oktober 2019.

Winnaars eerdere jaren

Voor de winnaars van 2017/2018 kijk hier
Voor de winnaars van 2016/2017 kijk hier
Voor de winnaars van 2015/2016 kijk hier
Voor de winnaars van 2014/2015 kijk hier

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »