Walvissen spotten - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Walvissen spotten

Als je rondloopt door het havengebied van Reykjavík kun je er niet omheen: vanuit Reykjavík kun je op walvissafari gaan. Het hele jaar door worden van hieruit excursies georganiseerd waarbij je gemiddeld zo’n drie uur op de boot zit en kans hebt om veel verschillende walvissen en andere dieren te spotten. Dwergvinvissen en bultruggen worden regelmatig gezien, maar ook witsnuitdolfijnen, bruinvissen en verschillende soorten vogels, zoals papegaaiduikers en Noordse sternen kunnen voorbij komen.

Walvisexcursies worden vanuit verschillende plaatsen op IJsland georganiseerd: in het zuiden vanuit Reykjavík en in het noorden vanuit Húsavík, Dalvík en Hauganes. Kijk hier voor onze verschillende walvisexcursies.

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »