Faeröer met eigen camper, veerbootovertocht, agent voor Smyril Line
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Reis
  • ;» De Faeröer op de heen- of terugweg van je reis naar IJsland

« Terug naar het reisoverzicht

3 / 2

De Faeröer op de heen- of terugweg van je reis naar IJsland

Let op de speciale aanbieding voor campers langer dan 5m

De Faeröer met eigen vervoer bezoeken

De Faeröer met eigen camper bezoeken, is een mooie optie voor de mensen die via Denemarken de Faeröer met de veerboot bereiken. De boot legt aan in Tórshavn. Kijk HIER voor meer informatie over de veerboot, zoals het vaarschema en de tarieven.

De Faeröer staan bekend om de prachtige ongerepte natuur en de vele vogels die er nestelen. De steile, rotsachtige kust maakt de nesten onbereikbaar. De eilandengroep bestaat uit 18 eilanden, waarvan er 17 bewoond zijn. Het is een autonoom gebied binnen het Koninkrijk van Denemarken. De naam betekent in feite ‘schapeneilanden’ en dat is helemaal terecht: op de eilanden leven meer schapen dan mensen.

Wanneer je de Faeröer aandoet als tussenstop op weg naar IJsland, dan vertrek je op zaterdag vanuit Hirtshals in Denemarken. Je hebt dan ongeveer drie dagen om deze prachtige eilandengroep te ontdekken. In de periode van 12 juni tot en met 21 augustus komt de veerboot op zondagavond om 22:30 uur in Tórshavn aan en vertrekt weer op woensdagavond om 18:00 uur. Bezoek je op de terugweg de Faeröer, dan ben je van vrijdagnacht 03:00 uur tot zondagavond 23:30 uur op de Faeröer. Je kunt natuurlijk gebruik maken van je eigen vervoer, maar een auto huren kan ook. Wij zijn graag behulpzaam bij het vinden van passende accommodatie. Dat kan zowel in leuke guesthouses of hotels als in vakantiehuisjes. Kom je met een camper of wil je kamperen, dan zijn er meerdere kleine campings, waarvan één direct in Tórshavn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Speciale aanbieding voor campers (langer dan 5m)

Wanneer je in het hoogseizoen (16-06 t/m 18-08) op de terugweg van IJsland naar Denemarken een stop-over maakt op de Faeröer van vrijdagochtend tot zondagavond, betaal je geen hoogtetoeslag voor de terugweg. We berekenen je voordeel graag. Dit kun je zelf ook doen in het tarievenoverzicht.

 

Extra Informatie of vragen?

Wil je meer informatie over deze reis of heb je een vraag?

Per E-Mail
info@ijslandspecialist.nl (IJsland, de Faeröer en Groenland)
info@canadareizen.eu (Canada en Alaska)

Telefonisch

  • 010-7144453 voor IJsland, de Faeröer en Groenland
  • 010-7144450 voor Canada en Alaska

Je kunt natuurlijk ook het formulier rechts invullen, dan nemen wij contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

  • Faeröer met eigen camper

De reis gaat langs deze regio`s


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »