Met een zelf samengestelde reis naar IJsland
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Reis
  • ;» Zelf samengestelde individuele reis in IJsland

« Terug naar het reisoverzicht

Zelf samengestelde individuele reis in IJsland

Wij zijn dé specialist in het leveren van maatwerk passend bij je wensen en de mogelijkheden die IJsland te bieden heeft

Met een zelf samengestelde reis naar IJsland dan heeft een huurvoertuig vele voordelen. Je bent flexibel en kunt je reis tot in de puntjes regelen, precies zoals jij wilt. Je bepaalt zelf de route die je aflegt, welke highlights je bezoekt en welke gebieden van IJsland je gaat verkennen. Ook waar je overnacht en voor hoe lang bepaal je allemaal zelf. Op IJsland is dat allemaal vrij eenvoudig, want er zijn veel mogelijkheden om te overnachten. Denk dan aan hotels, leuke vakantiehuisjes en kampeerplaatsen die goed verdeeld over het eiland zijn gelegen.

Maatwerk, kennis en ervaring zijn onze sterke kanten. Wanneer je zelfstandig of in overleg met ons een autorondreis wilt samenstellen, is dat uiteraard mogelijk. Ook voor de accommodaties kan je je wensen aan ons doorgeven, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Boek je je zelf samengestelde rondreis door IJsland bij IJslandspecialist? Dan ontvang je een uitgebreide routebeschrijving, een goede wegenkaart en onze Dominicus-reisgids IJsland. Dan ben je zeker dat je enkele highlight mist op je route en kun je gewoonweg niet verdwalen. Je kunt voor een zelf samengestelde autorondreis ongeveer dezelfde prijs aanhouden als voor de kant-en-klare autorondreizen van eenzelfde lengte; alleen brengen we dan eenmalig een op-maat-toeslag van € 60 in rekening.

Met een zelf samengestelde reis naar IJsland en eigen vervoer

Ook wanneer je met je eigen auto of motor naar IJsland gaat (veerboot of vrachtboot), kun je een van onze autorondreizen boeken, beginnend en eindigend in Reykjavík of Egilsstaðir, afhankelijk van of je reist met de veerboot of de vrachtboot. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een rondreis zelf of in samenspraak met ons op maat te (laten) samenstellen. Wij staan je desgewenst met raad en daad terzijde om je reis naar IJsland een onvergetelijke ervaring te maken!

Extra Informatie of vragen?

Wil je meer informatie over deze reis of heb je een vraag?

Per E-Mail
info@ijslandspecialist.nl (IJsland, de Faeröer en Groenland)
info@canadareizen.eu (Canada en Alaska)

Telefonisch

  • 010-7144453 voor IJsland, de Faeröer en Groenland
  • 010-7144450 voor Canada en Alaska

Je kunt natuurlijk ook het formulier rechts invullen, dan nemen wij contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

  • met een zelf samengestelde reis naar IJsland
  • Solfar in Reykjavík

De reis gaat langs deze regio`s


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »