Binnenland Archives - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen

Excursies IJsland » Binnenland (5 excursies)

 • 11 tot 12 uur met transfer

  Prijs vanaf € 200,-

  Met de bus door het hoogland naar de Askja vulkaan

  Deze begeleide tour is al jaren een van de meest populaire vanuit Mývatn. De ca. 11 tot 12 uur durende tour wordt uitgevoerd met 4×4 busjes door IJslands grootste wildernis. Deze tour brengt je ook langs de indrukwekkende tafelberg Herdubreid, ookwel koningin van de IJslandse bergen genoemd. Onderweg wordt gestopt voor een korte makkelijke wandeling en eventueel een »

 • 12 uur

  Prijs vanaf € 415,-

  U-Drive 4WD voor één dag

  Ervaar het ruige IJslandse landschap en ga zelf achter het stuur op avontuur met een Super Jeep Landrover Defender! IJsland heeft een verbluffende natuur, die absoluut uitnodigt om met een 4WD op pad te gaan. Met een routebeschrijving en GPS-coördinaten trek je het woeste binnenland in. Dit kan zelfs al voor één dag, maar je kunt er ook voor »

 • Prijs vanaf € 89,-

  4WD Bus naar Laki

  De Laki krater is een spectaculair natuurverschijnsel en alleen toegankelijk met een 4WD. Mocht je gebruik maken van een 2WD huurauto en toch graag een (of meerdere) dag(en) naar Laki willen, dan kun je gebruik maken van de 4WD bus. De grootste en bekendste uitbarsting van de Laki dateert uit 1783 en is (qua uitgestoten »

 • 12 uur

  Prijs vanaf € 169,-

  Landmannalaugar

  De prachtig felgekleurde bergen, explosiekraters en zwarte zandwoestijnen van het binnenland mag je niet missen als je in de zomermaanden op IJsland bent. Ook badkleding kan mee om te zwemmen in de warme beek bij Landmannalaugar. Op de heenweg rijd je door de mooie vallei Þjórsárdalur en op de terugweg heb je bij helder weer prachtig uitzicht op de vulkaan Hekla. »

 • 10 uur met transfer

  Prijs vanaf € 174,-

  Þórsmörk

  Tijdens deze tour bewonder je een aantal hoogtepunten van het zuiden. Na een korte tussenstop in Hvolsvöllur voor eventuele lunchinkopen, een kopje koffie of een bezoek aan de wc stopt de bus bij de Seljalandsfoss, een waterval waar je achterlangs kunt lopen. Daarna begint het echte werk: na diverse rivierdoorsteken, een gletsjermeer en een wandeling »


Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist
De perfecte combinatie van reizen, natuur en fotografie delen met andere. Dat is onze passie.

Lees verder voor onze reizen van fotoreisspecialist

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »