Je reiswensen

Excursies IJsland » In het water (8 excursies)

 • Prijs vanaf € 60,-

  Blue Lagoon

  Bijkomen van de vlucht en je reis compleet uitgerust beginnen óf eindigen doe je in het azuurblauwe water van de Blue Lagoon. Op deze beroemde plek, die ligt in een oud met missen begroeid lavaveld, kun je een drankje nemen bij de bar in het water of een maskertje van silica op je gezicht aanbrengen. Het heerlijke »

 • Transfer van 20 en 50 minuten

  Prijs vanaf € 30,-

  Blue Lagoon transfer van/naar Keflavik

  Bijkomen van de vlucht en je reis compleet uitgerust beginnen doe je in het azuurblauwe water van de Blue Lagoon. Op deze beroemde plek kun je een drankje nemen bij de bar ín het water of een maskertje van silica, op je gezicht aanbrengen. De bus vertrekt van Keflavík airport naar de Blue Lagoon, en »

 • 8 tot 9 uur

  Prijs vanaf € 279,-

  Uitgebreide Mývatn dagexcursie

  Deze veelzijdige Mývatn Tour start in Akureyri en brengt je op de mooiste locaties in de omgeving van Mývatn. Hier vind je bijzondere contrasten, flora, fauna, geothermische activiteit, geologie en diverse saga´s. Het meer van Mývatn wordt door velen beschouwd als de mooiste en tegelijkertijd de meest catastrofale plaats in IJsland. Tijdens deze excursie bezoek je o.a. de schilderachtige »

 • 6 tot 8 uur

  Prijs vanaf € 334,-

  Surfen vanuit Reykjavík

  Vanuit Reykjavík kun je deze sportieve dagexcursie gaan beginnen. Vanuit de stad ga je richting het schiereiland Reykjanes om de omgeving te verkennen. Voor de kust van Reykjanes vind je de beste en meest consistente golven rond IJsland. Deze excursie is met een gids en ook surfspullen, vervoer en het lunchpakket zijn inclusief. Deze excursie is niet voor »

 • 4 uur (1 uur snorkelen)

  Prijs vanaf € 168,-

  Snorkelen

  In de Silfra kloof, waar 2 continenten uiteendrijven, ontdek je een bijzondere onderwaterwereld. Bijzonder is het kristalheldere water, waardoor je tot wel 100 meter ver kunt zien. De helderheid en weinige stroming van het water geven je een gevoel van gewichtloosheid. Voor wie dieper het water in wil, zijn er ook duikexcursies mogelijk. Silfra staat bekend als een van werelds »

 • 4 uur (1 uur duiken)

  Prijs vanaf € 375,-

  Duiken

  Wil je dieper het water in, dan kun je ook in Þingvellir duiken. Onder andere door het kristalheldere water is Silfra één van de meest gewaardeerde duiklocaties ter wereld. Silfra staat bekend als een van werelds top 10 duikspots! Je hebt wel een duikbrevet nodig.  

 • 7 tot 9 uur met transfer

  Prijs vanaf € 250,-

  Lavagrot & Snorkelen

  Combineer een duik in de Silfra kloof met het ontdekken van de lavagrotten op Reykjanes. In de Silfra kloof, waar 2 continenten uiteendrijven, ontdek je een bijzondere onderwaterwereld. Bijzonder is het kristalheldere water, waardoor je tot wel 100 meter ver kunt zien. De helderheid en weinige stroming van het water geven je een gevoel van gewichtloosheid. Voor wie dieper het water »

 • 9 uur met transfer (1,5-2 uur paardrijden)

  Prijs vanaf € 256,-

  Blue Lava Tour

  Combineer een paardrijdtocht door de lavavelden van Hafnarfjörður met snorkelen in het kristal heldere water in de Silfra kloof! Tijdens het paardrijden op IJslandse paarden kom je niet alleen langs de lavavelden maar bezoek je ook de UNESCO World Heritage Site van Thingvellir National Park. Hier vind je de spleet tussen de continenten Amerika en »


Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist

Fotoreisspecialist
De perfecte combinatie van reizen, natuur en fotografie delen met andere. Dat is onze passie.

Lees verder voor onze reizen van fotoreisspecialist

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »