Transavia naar IJsland, 3 keer per week vanaf 5 juli, IJsland vakantie
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • ;» Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland! Komende zomer vliegt budgetluchtvaartmaatschappij(vanaf 5 juli), 3 keer in de week op de maandagen, woensdagen en vrijdagen van Amsterdam naar Keflavík (IJsland). Transavia springt op een slimme manier in het gat dat door de failliete luchtvaartmaatschappij WOW Air is achtergelaten.
Transavia breidt hiermee haar vakantiebestemmingen uit en biedt een tijdelijk kennismakingstarief aan van € 39 p.p. per enkele reis exclusief bagage en stoelreservering.
Ook bij Transavia geldt; hoe voller het vliegtuig, hoe duurder de laatst overgebleven tickets zijn.
WOW Air schrapte afgelopen donderdag per direct al haar vluchten na een mislukte herfinanciering van het bedrijf. Lees hier meer.

Vakantie naar IJsland boeken

Vakantie IJsland komende zomer? Dan helpen we je graag, ook met het boeken van je vlucht van Transavia. Bel 010-7144453 of mail met info@ijslandspecialist.nl voor het doornemen van je reisplannen. We berekenen graag voor je wat de reis naar IJsland kost met de beschikbare vluchten van Icelandair en Transavia.

Icelandair vliegt dagelijks naar IJsland.
Transavia vliegt 3x per week: maandag, woensdag en vrijdag

ONZE REIZEN NAAR IJSLAND

Vluchttijden Transavia vlucht IJsland

Heenvlucht: Amsterdam (Schiphol) – Reykjavik (Keflavík); 06:45 – 08:00
Terugvlucht: Reykjavik (Keflavík) – Amsterdam (Schiphol); 08:45 – 13:40

Wij verzorgen al ruim 20 jaar reizen naar IJsland en kunnen je dus als geen ander helpen. Alle IJslandreizen op een rij vind je hier

 


Dit bericht is donderdag 28 maart 2019 op 17:11 geplaatst en getagd met:, Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland Transavia naar IJsland! Komende zomer vliegt budgetluchtvaartmaatschappij(vanaf 5 juli), 3 keer in de week op de maandagen, woensdagen en vrijdagen
WOW air nieuws

WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air nieuws De IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air staakt per direct zijn activiteiten, schrijft WOW Air in een korte verklaring op hun website. WOW Air voerde

ONZE BLOGS

Zelf reizen wij ook regelmatig naar 'onze' bestemmingen. Wanneer we met onze gezinnen reizen in de zomervakantie schrijven wij hierover in onze blogs. Tijdens de reis kun je

Bekijk nieuwsoverzicht »


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »