Camperhuur IJsland; 4x4 camper, 2x2 camper huren, altijd de beste deal
Je reiswensen

Camperhuur IJsland

Klik HIER voor ons volledige aanbod huurcampers (en huurauto’s) en gebruik het filter aan de linkerkant om het type auto te selecteren. Je vindt hier ook meer informatie over de verschillende campers.
Een camper biedt optimale vrijheid: je kunt gaan en staan waar je wilt. Je kunt een tweewielaangedreven (2WD) camper of een vierwielaangedreven (4WD) camper huren, beide uitgerust met een eenvoudige camperunit. De prijs van de campers wordt per dag berekend. Er zijn drie seizoenen en verschillende prijsklassen (afhankelijk van de huurperiode). Mocht je in de winterperiode op pad willen gaan met een camper dan raden wij aan om te kiezen voor mei en oktober en dan enkel 4WD camper. In verband met de opening van de campings is de zomerperiode de beste huurperiode voor een camper. Alle campers worden verhuurd met WAverzekering (aansprakelijkheid). Je moet minimaal 25 jaar en maximaal 75 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs.

Let op: voor het huren van een camper moet je tevens in het bezit te zijn van een creditcard (American Express, Mastercard of Visa), die op naam staat van de hoofdbestuurder van de huurcamper! Een print van je creditcard dient als borg en eventueel extra kosten (zoals het eigen risico in geval van schade) worden per creditcard afgerekend.

2WD campers

Voor de 2WD camper kun je kiezen uit een 2-, 4- en 6-persoonscamper (Motor Homes) of de compactere 3- of 4-persoons campervans. Deze campers en campervans zijn uitermate geschikt als je in de zomermaanden op IJsland wilt rondtrekken op zoek naar de vele mooie bezienswaardigheden. Het is verboden om met deze campers de binnenlandroutes (wegen aangegeven met een F) te volgen.

4WD campers

Wanneer je kiest voor een hoogland camper of campervan met 4WD kun je ook rijden op de doorgaande routes in het binnenland, de zogenaamde F-wegen. Veel wegen in het binnenland zijn tot eind juni, begin juli afgesloten (sommige gaan zelfs nog later open, vraag ons om advies).

Lees HIER meer over onze afkoop eigen risico verzekering voor auto-, motor- en camperhuur.

2WD Campers

Met 2, 4 of zelfs 6 personen naar IJsland en een camper huren? Dan zijn deze modellen geschikt om te nemen en om IJsland mee te gaan ontdekken!

Bij aankomst op de luchthaven ga je naar de verzamelplek waar een busje op je staat te wachten. Deze brengt je vervolgens naar de camperverhuurder toe (eenmaal € 30 toeslag tot 7 personen). Wil je liever wat sneller de camper ophalen dan kun je ook kiezen voor een VIP-shuttle die je naar de camper toe brengt. Deze staat bij aankomst al op je te wachten en brengt je gelijk naar de camper toe (extra € 60). Indien je de camper weer hebt ingeleverd ga je met de Airport Shuttle terug naar de luchthaven (opnieuw € 30 tot 7 personen). 

De genoemde huurprijzen zijn per dag. Je bespaart op de overnachtingskosten en campings zijn er talloze op IJsland. Wanneer je gebruik maakt van de Camping Card kun je voor € 150 gebruikmaken van 41 campings verspreid over heel IJsland. Geen slechte deal! Daarnaast zijn er nog veel meer camping en de overnachtingskosten zijn niet hoog.
Ter info: de campingkit is inclusief handdoeken maar wij raden aan altijd een eigen badlaken mee te nemen.

 

Campervans (2WD+4WD)

=====================================================================

Kortingen worden bij elkaar opgeteld. Deze kortingen zijn niet verrekend in de tabelprijs.
Bel of mail ons voor een prijsopgave, geef hierbij aan wat je gewenste reisdata zijn en voorkeur type camper.
=====================================================================

Je kunt kiezen uit verschillende modellen geschikt voor 2 tot 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). De Easy Small, de Easy Auto, de Easy Fun en de Easy Big zijn 2WD en zijn geschikt om IJsland te ontdekken. Je kunt er niet mee op de binnenlandroutes (wegen aangegeven met een F). Wil je wel door het binnenland, dan is er de Easy Clever 4WD, een compacte campervan, uitermate geschikt om met 2/3 personen ook F-wegen te rijden. Let op, rivierdoorsteken zijn met de Easy Clever niet toegestaan!

Als service word je gratis met de Flybus naar het busstation in Reykjavík gebracht. Daar word je opgehaald onder kantoortijd (van 9:00 tot 18:00 uur). De campervan wordt opgehaald bij het kantoor in Reykjavík en daar ook weer teruggebracht.

Er is geen beperking op het aantal kilometers en het kantoor van de camperverhuurder is 24 uur per dag bereikbaar voor eventuele pannen.

De genoemde prijzen zijn per dag. Je bespaart op de overnachtingskosten en campings zijn er talloze op IJsland. Wanneer je gebruik maakt van de Camping Card kun je voor € 150 gebruikmaken van 41 campings verspreid over heel IJsland. Geen slechte deal! Daarnaast zijn er nog veel meer camping en de overnachtingskosten zijn niet hoog.

4WD Campers

De campertypes Economy, Premium en Luxury zijn geschikt voor de meeste doorgaande routes in het IJslandse binnenland. Veel wegen in het binnenland zijn pas vanaf eind juni, begin juli toegankelijk (sommige gaan nog later open; vraag ons om advies!) en gaan eind augustus, begin september weer dicht.
Let op, een C1 rijbewijs is verplicht voor het huren van een 4X4 Camper Luxury!

De genoemde huurprijzen zijn per dag. Je bespaart op de overnachtingskosten en campings zijn er talloze op IJsland. Wanneer je gebruik maakt van de Camping Card kun je voor € 150 gebruikmaken van 41 campings verspreid over heel IJsland. Geen slechte deal! Daarnaast zijn er nog veel meer camping en de overnachtingskosten zijn niet hoog.
Ter info: de campingkit is inclusief handdoeken maar wij raden aan altijd een eigen badlaken mee te nemen.

 

 

Op zoek naar een hangeschakelde 4WD die ideaal is voor de binnenlandroutes? Kijk dan eens naar de Toyota Hilux!

De prijzen zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers en CDW, exclusief campingkit, eindschoonmaak, pick-up en drop-off fee.

 • Ophalen/inleveren Keflavík kosteloos. Ophalen/inleveren bij een hotel in Reykjavík: € 250 per keer
 • Camper wordt geleverd met volle tank en moet ingeleverd worden met volle tank
 • Kinderzitjes voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar kunnen geleverd worden als ze van te voren besteld zijn
 • Leeftijd: 20 – 75 jaar, minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs
 • Volle gastank (9 kg propaangas), campingkit en eindschoonmaak € 250

Campingkit bevat: kookgerei, servies, bestek, blikopener, flessenopener, koffiezetapparaat, vloeibare zeep, afwasmiddel, afwasborstel, spons, bezem handdoeken, kussens, dekbedden, lakenpakket, bezem, handzeep en afwasmiddel en een inverter (12V to 230V)

Optioneel:
(Prijzen per verhuurperiode)

 • Tuinstoel  € 20
 • Tuintafel  € 20
 • GPS navigatie € 50
 • Extra bestuurder € 50
 • Porta potti (WC) € 50
 • Tent  € 50
 • Kinderstoel € 30
 • BBQ Grill  € 50

Lees HIER meer over onze afkoop eigen risico verzekering voor camperhuur.

 • 4x4 camper hard top
 • 4x4 camper hard top
 • easy clever servies
 • easy big
 • easy small

Deel deze pagina:


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »