Winnaars bekend Fotowedstrijd - www.ijslandspecialist.nl
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • ;» Winnaars bekend Fotowedstrijd

Winnaars bekend Fotowedstrijd

Onze nieuw brochure is inmiddels gedrukt en al in grote hoeveelheden verspreid. Na een drukke tijd met voorbereidingen voor de vakantiebeurs in Utrecht, willen we graag op de website de winnaars van de fotowedstrijd bekend maken. Het is ieder jaar weer ongelooflijk hoeveel mooie foto’s er worden gemaild. De winnaars krijgen van ons een IJslands presentje toegestuurd.

Wij willen uiteraard ook alle fotografen bedanken, die foto’s hebben opgestuurd! De actie voor volgend jaar staat alweer gewoon open. Stuur je twee mooiste foto’s van IJsland, Groenland, de Faeröer, Spitsbergen, Canada, Alaska of Patagonië naar:  ijslandfotoactie@gmail.com.

Bekijk HIER de fotogallerij.

 


Dit bericht is maandag 23 januari 2017 op 13:30 geplaatst en getagd met:, Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland Transavia naar IJsland! Komende zomer vliegt budgetluchtvaartmaatschappij(vanaf 5 juli), 3 keer in de week op de maandagen, woensdagen en vrijdagen
WOW air nieuws

WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air nieuws De IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air staakt per direct zijn activiteiten, schrijft WOW Air in een korte verklaring op hun website. WOW Air voerde

ONZE BLOGS

Zelf reizen wij ook regelmatig naar 'onze' bestemmingen. Wanneer we met onze gezinnen reizen in de zomervakantie schrijven wij hierover in onze blogs. Tijdens de reis kun je

Bekijk nieuwsoverzicht »


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »