Winterreizen IJsland in comfortabele hotels - IJslandspecialist
Je reiswensen
 • Je bevindt je hier: 
 • Home » 
 • Aanbieding winterreizen Icelandair Hotels

Aanbieding winterreizen Icelandair Hotels

Winterreizen IJsland – 3x aanbieding in Comfortklasse Icelandair Hotels

Voor komend winterseizoen (2019-2020) hebben we in samenwerking met Icelandair Hotels 3 fantastische winterreizen IJsland samengesteld. Reis tussen 1 oktober 2019 en 30 april 2020 naar IJsland en profiteer van deze aanbieding.

Noorderlichtseizoen

Tijdens deze periode heb je natuurlijk goede kansen op het noorderlicht. De noordelijke ligging van IJsland en weinig lichtvervuiling zorgen voor ideale omstandigheden. Naast het Noorderlicht biedt IJsland een adembenemende natuur. Ruige lavalandschappen worden afgewisseld met, wilde fjorden, prachtige groene heuvels, heetwaterbronnen en vulkanen. In dit gevarieerde landschap zijn talloze watervallen te vinden.

Winterreizen IJsland in Comfortklasse

De Icelandair Hotels zijn accommodaties die vallen binnen de comfortklasse. In het aanbod zijn standaard kamers inclusief. Mocht dit niet meer beschikbaar zijn, dan geldt er een toeslag per nacht.

Dagprogramma

We hebben 3 verschillende winterreizen IJsland ontwikkeld:

1. 8-daagse winterreis Zuidwest-IJsland

(Klik op de kaart om de reis te bekijken)

Deze 8-daagse winterreis IJsland biedt je een kennismaking met het westen en zuiden van IJsland. Je reist langs schitterende lavavelden, een aantal hetebronnengebieden, halfbevroren watervallen en historische plaatsen. Tijdens de tocht wordt ook de mooie fjord Hvalfjörður niet overgeslagen en rijd je naar het schiereiland Snæfellsnes. Afhankelijk van de weersomstandigheden en hoeveel je wilt rijden, bezoek je het hele schiereiland of een gedeelte ervan. Het schiereiland wordt gedomineerd door de gletsjer Snæfellsjökull. Daarnaast kom je uiteraard langs de Golden Circle en sluit je de reis af in het bruisende Reykjavík.

Data: Deze reis kan dagelijks starten van 01/10/2019 tot 30/04/2020, er wordt dagelijks naar IJsland gevlogen.

2. 8-daagse winterreis Noord-IJsland

(Klik op de kaart om de reis te bekijken)

Deze 8-daagse winterreis start met een binnenlandse vlucht direct vanaf Keflavík door naar Akureyri, in het noorden van IJsland. In het noorden kun je prachtige bezienswaardigheden zien zoals Hverfell, Dimmuborgir, Krafla, Námaskarð en Jarðböðin (de kleine Blue Lagoon). Daarnaast doe je ook Oost-IJsland aan en kun je, afhankelijk van de weers- en wegomstandigheden Hengifoss, Seydisfjörður of de elfenburcht in Bakkagerði bezoeken. Je reist terug naar Akureyri, de “2e hoofdstad” van IJsland waar je de reis eindigt en weer terugvliegt.

Data: De directe vlucht vanaf Amsterdam/Brussel naar Keflavík en daaropvolgend naar Akureyri (en v.v.) is alleen mogelijk op maandag, woensdag en donderdag. Deze reis is tussen 1 oktober en 30 april dus mogelijk van maandag tot en met maandag, woensdag tot en met woensdag en donderdag tot en met donderdag.

3. 12-daagse rondreis IJsland winter

(Klik op de kaart om de reis te bekijken)

Een combinatie van bovenstaande waarbij je zowel het noorden, westen en zuiden ontdekt hebben we voor je uitgewerkt. Je vliegt direct door naar het Noorden. Nadat je het noorden en oosten van IJsland hebt ontdekt, reis je via het westen en zuidwesten. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de historische plaats Reykholt, Húsafell en de bijzonder gevormde watervallen Hraunfossar en Barnafoss te ontdekken. Daarna de highlights van de Golden Circle en afsluitend 2 nachten in Reykjavík.

Data: De directe vlucht vanaf Amsterdam/Brussel naar Keflavík en daaropvolgend naar Akureyri is alleen mogelijk op maandag, woensdag, donderdag en zondag. Terugreis is flexibel.

Reisperiode

De aanbiedingen gelden alleen voor komend winterseizoen van 1 oktober 2019 tot en met 30 april 2020. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Maatwerk

Ben je geïnteresseerd in een van deze reizen, maar wil je toch nog wat wijzigen? Bel of mail ons dan gerust voor een offerte op maat.
We zijn immers niet voor niets de maatwerkspecialist!

 

Deel deze pagina:

 • Icelandair Hotel Herad Exterior
 • Icelandair Hotel Fludir Garden
 • Geysir Winter
 • Icelandair Hotel Akureyri Exterior
 • Icelandair Hotel Akureyri Aurora Restaurant
 • Icelandair Hotel Akureyri Room
 • Noorderlicht bij de Kirkjufell op Snæfellsnes
 • Gullfoss in de winter
 • Icelandair Hotel Mývatn Bar
 • Icelandair Hotel Mývatn exterior
 • Noorderlicht Mývatn
 • Icelandair Hotel Hamar Exterior
 • Icelandair Hotel Marina Exterior
 • Skogafoss in maart
 • IJslandspecialist, Specialist in Maatwerk

Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »