WOW Air nieuws; WOW schrapt direct alle vluchten. Hulp bij om boeken?
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • ;» WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air nieuws

De IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air staakt per direct zijn activiteiten, schrijft WOW Air in een korte verklaring op hun website. WOW Air voerde gemiddeld een vlucht per dag uit vanaf Amsterdam naar Keflavík. Voor de passagiers die al een ticket hebben geboekt is de kans groot dat zij hun geld niet terug krijgen. WOW Air nieuws komt niet als een verrassing. De IJslandse luchtvaartmaatschappij verkeerde al enige tijd in financiele problemen. Een kapitaalinjectie van het investeringsfonds Indigo Partners, de afgelopen week, liep op niets uit.

WOW Air ticket om boeken?

Helaas kunnen we je niet helpen je geld terug te krijgen maar we kunnen er wel voor zorgen dat je onvergetelijke vakantie naar IJsland kan doorgaan. En daar helpen we je natuurlijk graag mee. Wanneer je vragen hebt kun je bellen met 010-7144453 of mailen naar info@ijslandspecialist.nl

Vakantie naar IJsland boeken

Vakantie IJsland komende zomer? Dan helpen we je graag, ook met het boeken van je vlucht van Icelandair en Transavia. Bel 010-7144453 of mail met info@ijslandspecialist.nl voor het doornemen van je reis plannen. We bereken graag voor je wat de reis naar IJsland kost met de beschikbare vluchten van Icelandair en Transavia.

Icelandair vliegt dagelijks naar IJsland.
Transavia vliegt 3x per week: maandag, woensdag en vrijdag

Wij verzorgen al bijna 20 jaar reizen naar IJsland en kunnen je dus als geen ander helpen. Kijk snel voor meer inspiratie:

ONZE REIZEN NAAR IJSLAND

Nieuwsbericht: TRANSAVIA BIEDT VANAF 5 JULI DIRECTE VLUCHTEN NAAR IJSLAND


Dit bericht is donderdag 28 maart 2019 op 17:11 geplaatst en getagd met:, Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland

Transavia naar IJsland Transavia naar IJsland! Komende zomer vliegt budgetluchtvaartmaatschappij(vanaf 5 juli), 3 keer in de week op de maandagen, woensdagen en vrijdagen
WOW air nieuws

WOW Air schrapt per direct alle vluchten

WOW Air nieuws De IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air staakt per direct zijn activiteiten, schrijft WOW Air in een korte verklaring op hun website. WOW Air voerde

ONZE BLOGS

Zelf reizen wij ook regelmatig naar 'onze' bestemmingen. Wanneer we met onze gezinnen reizen in de zomervakantie schrijven wij hierover in onze blogs. Tijdens de reis kun je

Bekijk nieuwsoverzicht »


Maatwerkspecialist

Maatwerkspecialist

De reizen die je op onze website(s) ziet dienen met name ter inspiratie. Graag creëren we samen met jou de reis naar je wensen; jouw unieke verhaal.
Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Lees verder »

Het Noorderlicht

Het Noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht IJsland ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer op IJsland

Het weer op IJsland

Het actuele weer op IJsland, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »